miércoles, 26 de noviembre de 2008

El Buen Gusto

La sèptima entrada te relació amb la anterior, ja que seguim en el Carrer Colon, açò es degut a que vaig a parlar sobre un establiment que es troba en aquest carrer. Aquest lloc es una gelateria, la més coneguda i important de tota la Vila., du molts anys en aquest sector i poc a poc a anat agafant importància, fins a introduir-se en la rutina dels vilers. El Buen Gusto (la gelateria) es troba en la part mes central del carrer, és un local no molt gran, però agafen la part de la vorera per a posar taules i cadires. Cada poc de temps fan reformes i açò ens perjudica als consumidors, ja que cada any munten els preus, no se on arribaran els homes estos.

La majoria de vilers la visitem durant tot el temps que esta obert, ja que nomes obrin uns mesos durant tot l’any, concretament des de San Josep fins a San Miquel, per a nosaltres veure obert el Buen Gusto es una senyal de que arriba l’estiu. Aquesta gelateria li dona vida al carrer, ja que des de que esta oberta la gent es compra el gelaet i desprès passen una estona assentats en un banquet parlant en els seus amics i vent passar als coneguts. Altra gent, la que te més pressupost, s’assenta en les taules, la majoria de gent són persones majors.

A mes dels gelats típics, dels quals podem trobar diferents varietats (jo hem quede sense dubte en la tarrina mitjana de cookis.), pots trobar les begudes més tradicionals de la Vila. Una d’elles i mes típica es el nardo vilero, esta fet amb absenta y granissat de cafè. Desprès esta el canari, que es absenta i granissat de llima. Altre que podem fer amb granissat de llima es la minifalda, que en ves de absenta se li posa ginebra. Per últim esta la lleteta, aquesta es fa amb llet merenga i wiski. Jo sense dubte en quede en la minifalda. Aquestes begudes son típiques del meu poble, a mes en festes tot el mon les pren i les te en les seues penyes. Com també, les colles d’amics queden els fins de setmana per anar al Buen Gusto a fer-se dos nardets.
Per a mi aquest lloc es important, ja que el visite molt a menut en la meua gent i passem estones allí. Com també en festes de Moros i Cristians es una de les parades que fem en els passa carrers. Per altra banda, els meus pares i els seus amics coneixen molt als propietaris del Buen Gusto i es com una casa per a nosaltres.


Pues res, no hi ha molt mes que dir sobre El Buen Gusto, ha quedat que es un lloc que tot el mon visita en la temporada que esta oberta, que tots tenim alguna historieta que contar que ve des de aquesta gelateria i a mes podem trobar algo típic de la Vila en ell.

Així que si alguna vegada veniu a la Vila i esta el Buen Gusto obert anirem a pren-nos unes minifaldetes :P

1 comentario:

porlocual dijo...

que ganas tengo de que abran ya!!!1 jejeje asi nos vamos de veranito y dejamos de hacer practicas :D:d jejej