martes, 30 de diciembre de 2008

Anemone de festa

Aquesta nova entrada te molta relació amb les vacances que estem vivint, ja que aquesta època es per a ajuntar-se amb les famílies i amb els amics. A mes tots eixim de festa per els nostres pobles o pobles veïns per a celebrar les nits mes importants de Nadal, una d’elles es Nochevieja. Be desprès de tanta festa he decidit fer una entrada sobre els llocs de marxa de la Vila. La veritat es que ací massa festa no hi ha, aunque des de fa una temporada la gent ix mes hi ha prou ambient per el carrer. La majoria de joves sen van a passar les seues nits a Benidorm o Altea, alguns altres amplien el radi a altres pobles veïns, molts pocs es queden els fins de setmana en la Vila, per això no hi ha ambient. La majoria de gent que ix per ací son gent entre 25 i 40 anys, també crios que no poden entrar als locals però entren igual.
Però des de fa un temps la cosa ha canviat, la gent jove ens quedem ací alguns fins de setmana i la veritat esque se esta prou agust. A mes ara hi ha molts mes llocs on anar i molts d’ells son de gent jove coneguda.
Un dels llocs mes visitats es la Primera, un xicotet local que hi posa musica de tota classe i que hi va gent de totes les edats. Per els matins i vesprades també esta obert, pots anar a pren-te un cafè o una copa però de manera mes tranqui-la. El lloc es molt petit i per això molta gent es queda fora, però millor quant menys bulto mes claror.

Altre dels llocs es el T-class, aquest esta situat en el passeig de la platja del centro, per tant hi ha que baixar i per lo tant muntar la costereta tan empinadeta que hi ha, cosa que perjudica ja que a altes hores de la nit que ja estàs rebentant muntar eixa costera no es massa agradable. A mes la gent jove no sol anar a aquest local, ja que ací sol anar més gent major amb la seva parella.
Aquest esta decorat de manera molt moderna, es molt bonic la veritat. Com ocorreix en la Primera la resta del dia esta obert però sobretot va gent per a prendre cafè.





Per últim, la única discoteca que tenim en la Vila, la Siempre beach club, la qual a canviat igual de nom que de propietaris. La veritat es que no te massa èxit, ja que la beguda que es posen en roina a més no poder, a mes la musica que posen no es massa moderna que diguem i la gent que hi va no es massa agradable. Però si que solem anar, sobre tot quant els altres pubs tanquen, sobre les 3 i mitja de la matinada, per acabar la festa.

Aquesta a sigut la meva selecció dels llocs de festa de la Vila, tampoc hi havia massa on elegir la veritat. Sense dubte jo en quede amb la Primera, bon ambient, bon localització i bona musica. Però això dona igual perquè el que importa es en qui vages, ja que eixos son els mes importants. Espere que no canvie massa el ambient que hi ha ara perquè així dona gust eixir un fi de setmana per ací i no necessitem anar a un altre poble.
Fins aci la primera actualització del 2009, FELIÇ ANY a tots

1 comentario:

Lazza dijo...

Inga, anemone de festa!!! no sabia que tenies un blog i mirant per ahi l'he vist i dic uuhhhh, a eixa la conec jo, jajaja, hi ha que vore quin poble més bonic que tenim.

PD: Molt bó el blog, m'agrada.