domingo, 21 de diciembre de 2008

El Pantano

Molts dels pobles de la Marina Baixa tenen aigua gracies al Pantano que hi ha en la Vila. Aquest es va inaugurar en 1957, per a construir-lo van vindre al nostre poble molts ciutadans de pobles veïns, la majoria del poble de Bullas i Quesada, desprès de construir el pantano es van quedar a viure en la Vila, per això hi ha molta gent d’aquestos pobles ací.
El pobre Pantano a estat molt escàs d’aigua durant molt de temps, ara pareix que s’ha recuperat una mica, esperem que sigui així.
A mes han renovat el lloc on es troba, han fet un parc i un carril per anar amb bicicleta. La veritat es que ara dona gust anar, però hi ha que tenir molta cura, ja que estan reformant la passarel·la.
La localització on esta el embasament es molt coneguda perquè es on es troba el poliesportiu Maisa Lloret. Té aquest nom com a homenatge a la gimnasta de gimnàstica rítmica, la qual va aconseguir una medalla d’or en uns jocs olímpics. En aquest lloc esportiu es pot practicar mots esports, ja que hi ha moltes pistes condicionades per als diferents esports. Hi ha un cap de ruby, moltes pistes de tenis, de basquet, un frontó, una pista de futbol sala en el interior, un gimnàs... i a mes una piscina climatitzada, la qual es pitjor que l’obra del Escorial, ja que du fent-se fa prou temps i encara esta sense acabar. En aquest poliesportiu es on anem a menjar-nos la mona tots junts. Mentres uns juguen els altres parlen o juguen a les cartes... també ens portem musica. La veritat es que esta molt be, però ara ja no fem això, hem deixat a les noves generacions. Aunque tinc que reconèixer que m’agradaria tonar a fer-ho, però una ja te una edat... però total si es per a reunir-se tots els amis i passar una estona junts, que mes dona que siga el dia de la mona??
La veritat es que jo no vaig massa al poliesportiu, però quant inauguren la piscina espere anar molt a menut.
Ara dona gust anar un dia que fa bon temps a pegar una volta, els que mes vans on famílies a passar el dia, ja que han posat una zona per als xiquets i una zona de picnic.
D’altra banda molts grups d’amics van a acampar allí, aunque ara esta prohibit per perill de que ocorega alguna cosa.

Be no se que mes dir d’aquest lloc, la veritat es que tampoc he dit massa, i molt menys algo interessant, però de alguna cosa tenia que actualitzar i he vist les fotos que vam fer un dia que vam anar al Pantano el meu novio i jo i se me ha ocorri’t. A mes com es un lloc conegut per la gent dels pobles del costat, mes que res per els joves que venen a jugar partits.

Bueno la pròxima entrada de algo més interessant.

Fins la pròxima i Bon Nadal a tots.

No hay comentarios: