miércoles, 10 de diciembre de 2008

Una de gastronomia.

Una nova actualització ha arribat al meu blog, aquesta va dedicada sobre el menjar, però no vaig a parlar dels menjars típics de la Vila (açò alomillor per a una altra entrada, ho pensaré :P) sino que vaig a parlar dels restaurants, bars, pizzeries que mes m’agraden ami, on solc anar en la meua gent i així també vos serveix per si alguna vegada veniu a la Vila i no sabeu dinar ja teniu una idea.
Tot hi ha que dir-ho, en la Vila hi ha molts llocs on es menja molt be i no tens perquè deixar-te un dineral, però jo he fet una selecció petita dels meus llocs preferits, a pesar de que me deixat alguns fora. La veritat es que no ha sigut massa difícil, ja que he pensat on anava jo més i eixos he elegit.
He de començar per un i elegit el Restaurant Les Palmeres, he decidit posar aquest primer perque fa molt temps que vaig, ja que de petita m’agradava molt anar en els meus pares a sopar els divendres i des de entonces vaig prou amenut o agafe el dinar a domicili. Es un restaurant que te tres parts, una d’elles es el menjar per encarregec (principalment pollastres). Desprès estan els dos restaurants, un es més formal y el altres menys, però la carta es la mateixa. Com ja he dit abans ami m’agrada molt, son especialistes en pizzes i en pollastres, però hi ha tota varietat de menjars. Jo sense dubte en quede en el entrecot a la pimienta (la salsa es diferent a totes les que he provat i sense dubte en quede en esta). El preu no es massa car, depen del que es demanes, però hi ha llocs més barats.

Ara mon anem a la platja del centre, en el passeig de la platja hi ha molts restaurants y pubs. Un d’ells es la pizzeria Gusta Pizza, com el nom indica la especialitat son les pizzes i la pasta, aunque fan molts menjars diferents però la gent que hi va es per a menjar lo que millor fan, a mes també fan unes entrades molt bones. Ací sol anar gent te totes les edats, però sobretot joves, ja que es menja molt be i no es massa car. En aquest cas no tinc un menjar preferit, ja que sempre que vaig probe algo nou, però les pizzes estan molt bones i hi ha molta varietat. Jo solc anar molt a menut en les meves amigues i en el meu novio i en algunes ocasions en els meus pares.
Seguim per la platja, uns passos més cap avant ens trobem en la pizzeria La Liberty, la qual únicament fa pizzes de tot tipus y creïlles fregides. Es un lloc una mica petit però agafen par de la vorera que es molt gran i posen les taules. Ara no vaig molt amenut a sopar ahi, però abans sopava tots els divendres y alguns altres dies. Però segueix menjant de ahi, ja que te servei a domicili i algun dia del cap de setmana fem us d’ell, per exemple hui acabe de dinar una porció de pizza de ahi. La veritat es que estan molt bones i no es massa car, a mes pots demanar-te una pizza familiar o porcions de les diferents pizzes. A mes les creïlles de luxe estan molt bones i les salses que li posen fan un bon contrast.
Per a finalitzar amb els restaurants que més m’agraden, Ca Marta, que també es troba en la platja però en un lloc mes formal i on estan els restaurants mes careros i de mes prestigi, justament en el port del vaixells de oci. Així que ja vos podeu imaginar que es el restaurant mes car de tots, a mes es de delicadeses i menjars molt pijos jaja, però ami m’agrada molt anar perque a pesar de ser de eixe estil es menja prou be i no es quedes en fam. Però clar a aquest restaurant no vaig tots els dies ni totes les setmanes ni una vegada al mes, sinó en alguna ocasió senyalada, com es el cas del meu aniversari o algo així. La veritat esque m’agradaria anar més amenut però el meu pressupost no arriba per a tant, així que en conforme en els altres que tenen un menjar mes tradicional i es mes econòmic. Així que si voleu que el vostre paladar probe algo molt bo i diferent prepareu la butxaca.
Be fins ací una ruta petita ruta gastronòmica per la Vila, si alguna vegada voleu vindre ací i no sabeu on menjar ja teniu unes idees, teniu on elegir depenent del pressupost i dels gustos que tingueu i si no vos apanyen en crideu i vos done més idees.

Bon profit! Fins la pròxima

No hay comentarios: